Review Nufar verde geamuri

img_20161011_125817

Acesta a fost unul dintre primele produse din gama Nufar pe care le-am incercat si este in topul preferintelor mele in materie de curatat geamuri. Mi-a placut foarte mult ce am citit pe ambalaj si de aceea l-am cumparat: “formula biodegradabila; parfum hipoalergenic; fara coloranti; ambalaj reciclabil”.

Cand l-am folosit prima data, am remarcat ca are intr-adevar un miros foarte placut, suav si deloc iritant. Contine extract de musetel ecocertificat. Ei si ce sa vezi! Nu numai ca este un produs care respecta mediul, dar curata EX-CE-LENT! De atunci il folosesc exclusiv si nu numai pentru geamuri si oglinzi, dar si pentru faianta si usitele dulapurilor din bucatarie.

Faptul ca isi face bine treaba, este biodegradabil, in ambalaj reciclabil, miroase placut si este un produs autohton ma fac sa ii acord un punctaj maxim pe segmentul lui.

5 thoughts on “Review Nufar verde geamuri

  1. Eu folosesc Nufar negru pentru baie. Miroase de mori, ramane izul ala chimic de innebunesti pana se face curent suficient pentru a se aerisi incaperea (noroc ca stau la curte pentru fug afara imediat ce spal baia)….dar……dezinfecteaza foarte bine si totul devine curat si stralucitor ca in reclamele tv 🙂 )))))

    p.s.: La multi ani pentru 8 martie! :*

    Liked by 1 person

  2. Pingback: Flashback octombrie 2016 | adropofinspiration

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.