Tag – călătorie in lumea tuturor posibilităţilor

Iata cum Antoaneta de la Drumul Vieţii face cum face ea si reuseste sa ma provoace sa raspund la inca un tag, chiar unul care nu este neaparat legat de carti. E vara si putem sa fim zburdalnici. Asadar:

magic forest

  1. Să presupunem că te-ai reîncarnat şi de-a lungul timpului ai ales diferite identităţi, ce crezi că ai fost ultima dată? Ce meserie ai avut?

In ultima viata am fost un individ badaran care traia in paduri, vanator si pescar… printre altele.

 

  1. În ce ţară ai fi dorit să trăieşti?

Intreaga lume este caminul meu, fiecare tara are ceva deosebit, deocamdata nu ma deranjeaza sa traiesc aici.

 

  1. Dacă te-ai teleporta pentru o noapte unde ai dori să mergi şi cu cine?

De fiecare data cand joaca Lazio, as vrea sa ma teleportez pe stadion. Doar pentru o noapte? Nu stiu, un loc absolut superb si teribil de romantic, cu sotul meu, evident. Apoi, back to business.

 

  1. Dacă eşti cititor pasionat, sigur ai abilităţi “speciale”. Te-ai gândit cum ar fi dacă ai avea o şansă infimă şi să pătrunzi în mintea oamenilor pentru a le citi gândurile?

Abilitati speciale sau nu, de multe ori mi se intampla sa citesc cum gandesc oamenii mai degraba decat ce, dar nici asta nu ma incanta asa de tare, desi uneori e util. Ar fi innebunitor si obositor sa le aud gandurile! Mi-ar placea numai daca as putea sa activez doar  cand imi doresc eu aceasta putere.

 

  1. În cazul în care ar da norocul peste tine şi ajungi să descoperi Lampa lui Aladdin sau vreo baghetă magică, ce dorinţă ai dori să se materializeze?

Eu as vrea o ploaie de binecuvantari si ceva intelepciune sa cada deasupra locuitorilor acestei planete. In rest, dorintele chiar se indeplinesc, daca asa este vointa divina.

12 thoughts on “Tag – călătorie in lumea tuturor posibilităţilor

  1. Uite ca ai reusit. Ai raspuns foarte frumos. Daca ar fi sa vina o ploaie de binecuvantari, ehe, ce minunat ar fi. Microbista nu sunt, dar am fost pe stadion de cateva ori in Bucuresti. Cu putin noroc poate prind si prin strainatate vreo oportunitate, eu sa admir lumea, sotul sa vada meciul.

    Liked by 1 person

  2. Pingback: Leapșa: Toamna - prieten sau dușman? Cum e pentru tine?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.