Leapsa celor 5 defecte

Ca de obicei, am primit o leapsa interesanta de la Anto – Drumul vietii.

Ca urmare, iata ce propun in acest sens, fara a sta prea mult pe ganduri, dupa cum obisnuiesc (oare daca as reflecta mai mult, ar fi diferita lista? Sau doar mult mai lunga?).

faults

1. Sunt un om foarte selectiv si relativ pretentios, fie ca vorbim aici de prietenii, activitati, relatii, orice.

      2. Sunt control freak. Asta inseamna ca imi place sa stiu dinainte cat mai multe despre orice, ca sa pot sa imi fac o stratagema. Nu imi plac surprizele, in consecinta. Din fericire, ma pot mula bine pe situatii neprevazute, doar ca nu imi place sa fiu in aceasta postura.

     3. Ma irita sesiunile prelungite de shopping, convorbirile prea lungi la telefon, reuniunile care nu se mai termina, sedintele inutile care ar putea fi inlocuite cu un memo.

     4. Stau destul de prost la capitolul incredere in oameni. Pe vremuri era altfel, dar acum am ramas cu aceasta meteahna. Daca in cazul multor oameni increderea se pierde, in cazul meu se castiga (sau nu).

     5. Cand ceva nu imi convine, bomban si am o inclinatie spre sarcasm si umor sec, ceea ce nu este intotdeauna pe placul anturajului.

 

Ma opresc aici. Din cele de mai sus, rezulta ca nu sunt cel mai dragut si sociabil om. Spre surprinderea mea, totusi exista oameni care ma agreeaza. Probabil datorita calitatilor mele, bine ascunse de altfel. 😀

Our worst fault is our preoccupation with the faults of others. – Kahlil Gibran

13 thoughts on “Leapsa celor 5 defecte

  1. Interesant! Îmi plac răspunsurile tale sincere! În două dintre ele mă regăsesc și eu, iar intr-unul sunt la polul opus ( mie îmi plac surprizele, cu condiția să fie plăcute, bineînțeles )

    Liked by 2 people

  2. Îmi pare bine că te cunosc mai bine 🙂 Și eu am o problemă cu surprizele (oricum le cam stric pe toate de felul meu), iar cu vorbitul la telefon sau pe face time, la fel sunt și eu 😀

    Liked by 1 person

  3. Super, recunosc fiecare punct și cuvînt 🙂
    Mai ales includerea mărunțișurilor în 3, care nu-mi dăduse prin cap 😀
    Apropo de shopping, am tot avut parte-n viață de faza “du-te și uită-te și-ți dau bani după aia, să-ți iei…”
    Pe bune…? Inutilitatea primului drum m-a scos din minți dintotdeauna, dar e prima oară cînd mă gîndesc să argumentez în scris…! Mulțumesc, chiar mă bucur că m-ai adus aici 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.