Jurnal roman II

Sâmbătă trecuse de orele 3 ale după amiezii când am preluat efectiv camera la B&B. Mi-a plăcut atât camera cât și împrejurimile. Situată la etaj într-un imobil vechi, cu o poartă mare de lemn și curte interioară, cu scări din marmură dar și lift, curată, plăcută, baie foarte ok, prosoape bune, încălzită exact cât trebuie, cu vedere frumoasă spre parc. Locația este foarte bună, la circa 10-12 minute pe jos de gara Termini, 15 minute de Colloseum și 5-7 minute de Santa Maria Maggiore.

Am dat o tură prin împrejurimi pentru câteva alimente și apă prin supermarketuri, apoi am servit un kebab de la fast-food-ul indian de la parter. Zona este populată de mulți asiatici și indieni și găsești la tot pasul acest gen de local unde poți servi atât diverse mâncăruri tradiționale indiene și halal cât și paste sau pizza, la prețuri rezonabile.

Prioritatea zilei era să cumpărăm bilete pentru meci. Am fi vrut să mergem la Lazio Store 1900 însă deja se făcuse relativ târziu și ne-am temut că nu vom ajunge la timp să luăm biletele, așadar m-am luat după o informație pe care o citisem pe blogul unui suporter (culmea, un suporter al AS Roma) și am reușit după o mică alergătură pe bulevarde să luăm biletele de la Tabaccheria de pe Via dei Serpenti.

Din moment ce ne-am asigurat că avem biletele, seara se lăsase și a fost un bun prilej de a relua unele dintre locurile văzute la lumina zilei, cum ar fi Largo di Torre Argentina, Piazza Venezia și monumentul regelui, Forurile Imperiale minunat luminate noaptea și Columna lui Traian.

This slideshow requires JavaScript.

O plimbare pe bulevarde ne-a întipărit în memorie și mai bine zona și astfel ne-am îndreptat spre camera noastră, obosiți dar copleșiți de bucurie.

10 thoughts on “Jurnal roman II

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.