Animal print

În articolul de azi aduc în atenție un print deopotrivă iubit sau ocolit – animal print. Mie, personal, îmi place acest tip de print, îmi place să îl port, însă trebuie un strop de atenție cu el din punctul meu de vedere, pentru că este foarte ușor să se alunece în zona Kitsch. Există, bineînțeles, un kitsch în modă controlat, care poate fi abordat din când în când și îmi place și mie – nu sunt străină de extravaganță, de multe ori trec de la sobru la extravagant și înapoi. Necesită însă o bună stăpânire a subiectului.

Revenind la animal print, preferatele mele sunt leopard și zebră.

Dintre vedetele care au abordat acest tip de print, cel mai mult mi-a plăcut Jennifer Lopez. Iată câteva ținute purtate de ea:

This slideshow requires JavaScript.

Chiar dacă nu avem resursele ei, sunt destule modele interesante pe piață, cu care putem compune o ținută bună:

This slideshow requires JavaScript.

Un top cu acest print merge foarte bine, în viziunea mea, cu pantaloni eleganți, largi, cu talie înaltă, de culoare alb, negru sau nude. La fel de bine merg cu un jeans cu talie înaltă.

leopard print top

Hainele cu acest print sunt deosebite și scot orice ținută din anonimat. Se potrivesc de minune atât cu pantaloni din denim cât și cu ținute all black, fie ele cu fustă sau pantalon.

This slideshow requires JavaScript.

Există nenumărate accesorii cu animal print, pantofi, genți, curele. Pantofii și gențile merg foarte bine cu costumele albe, dar atenție la celelalte accesorii, trebuie să fie minimaliste.

Accesoriul meu preferat cu acest imprimeu este eșarfa. Iată mai jos eșarfe foarte frumoase, precum și un șal superb din lână.

This slideshow requires JavaScript.

Poate ce v-am arătat până aici vi se pare prea safe, însă acestea sunt sugestiile mele. Putem integra fără teama de a greși acest imprimeu în ținute elegante sau office. După cum spuneam și mai sus, din când în când putem “sări calul” printr-o abordare la limita kitsch’ului, mai exuberantă, plină de culoare. Poate voi face și un articol având ca subiect acest kitsch în modă, asumat.

Între timp, va rog să îmi spuneți dacă folosiți acest imprimeu în ținutele voastre și în ce fel.

Acest articol nu este unul publicitar și are un caracter informativ, ilustrat prin imagini preluate de pe internet cu intentia de a exemplifica.

7 thoughts on “Animal print

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.