Calificare la Campionatul European de Fotbal U21 – 2019

Calificare istorica

Aseară am fost martorii unui eveniment care dă mari speranțe pentru fotbalul românesc și anume calificarea echipei România U21 la Campionatul European de anul viitor, din Italia și San Marino. Meciul cu Liechtenstein a fost unul ușor, câștigat de tinerii noștri cu 4-0 prin golurile lui George Pușcaș (dublă), Ianis Hagi și Adrian Petre. E drept că meciul de aseară a fost mai mult o formalitate, adevărata performanță fiind victoria dramatică din fața Portugaliei, pe care am devansat-o în clasament, România câștigând grupa cu 24 de puncte.

Performanța este foarte importantă deoarece vine după 20 de ani de la ultima calificare iar această echipă este foarte promițătoare. Dacă vor juca bine la acel turneu din vară, vor avea posibilitatea să fie remarcați de cluburi valoroase europene, de a ajunge în campionate puternice unde să joace la un alt nivel, astfel îmbunătățind și rezultatele echipei de seniori unde vor activa, probabil, ulterior.

Se întrevăd perspective frumoase, după părerea mea acești băieți sunt foarte talentați. Sper că vor fi bine reprezentați și sfătuiți, că vor ajunge la cluburi bune, unde să capete experiența fotbalului de mare clasă.

Felicitări și mult succes!

P. S. Dacă sunteți curioși cine sunt acești fotbaliști talentați, unde joacă în prezent precum și alte date despre ei, găsiți aceste informații aici.

11 thoughts on “Calificare la Campionatul European de Fotbal U21 – 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.