Elena – Give me 5

Elena este una dintre artistele românce pe care le apreciez în mod deosebit. Pe lângă faptul că îmi place muzica ei, este o prezență frumoasă și grațioasă. Am îndrăgit-o încă de pe când era vocea celor de la Mandinga și ulterior mi-a rămas la suflet și ca solista.

Așadar, indiferent dacă vorbim despre ea în ipostază de balerină, cântând despre un italiano, până dimineața, întruchipând o față din anii ’90 sau, mai nou, muzică tradițională aromână, Elen<3 aduce culoare și ritm în jurul ei. Ca să nu mai zic că îmi place și stilul ei vestimentar!

Iată și selecția:

 

 

 

 

9 thoughts on “Elena – Give me 5

    • E asa cum spui! Imi place si piesa aceasta, propusa de tine. Tocmai ca am auzit-o de foarte multe ori in ultima perioada, de aceea i-am dat skip, dar e foarte tare! 🙂 Am ales Luna alba, in schimb.

      Liked by 2 people

  1. Si mie imi place mult Elena Gheorghe. (De fapt, stii si tu ca pe pagina mea de FB gasesti mai mult muzica greceasca si aromana). Iar cel cu armonica de la Luna alba e fratele mai mic al celei mai bune prietene, acum canta din nou cu Steaua di Vreari, cred ca la filmare era pe vremea cand canta la Constanta, am uitat cum se chema formatia.

    Liked by 2 people

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.