Rochii tricotate

Nu am mai postat de ceva vreme un articol la rubrica fashion, recunosc că iarna pentru mine este mai mult un sezon în care merg pe comod, simplu, sport, confortabil. Dar iată că este 1 Martie, ocazie cu care va doresc tuturor o primăvară cât mai frumoasă, mai creativă și, de ce nu, să lăsăm când avem ocazia acest lucru să se reflecte și în modul în care ne îmbrăcăm.

Așadar, pentru că încă este răcoare, dar parcă inima ne dă ghes înspre rochii, m-am gândit să vin cu niște idei de sezon – rochiile tricotate sau rochii sweater, cum se mai numesc.

Acestea sunt o opțiune foarte bună pentru martie, de exemplu, care, fără a fi la fel de rece ca lunile de iarnă, are totuși momente de capriciu.

Modelele mai scurte pot fi purtate inclusiv cu colanți sau ciorapi groși, colorați sau în alb și negru.

Foarte frumoase sunt și modelele midi sau maxi. Aceste rochii pot avea diverse forme, mai largi sau mulate pe corp. În oricare dintre variante, ele descriu frumos silueta și o îmbracă într-un mod plăcut și în același timp comod.

This slideshow requires JavaScript.

Ideale pentru rochiile tricotate sunt cizmele mai lungi, așa cum le puteți vedea și în imaginile de mai sus, dar și ghete scurte sau bocanci. Unele modele mai sport se pretează bine și cu o încălțăminte în aceeași notă.

Sper că v-au plăcut aceste modele și vă gândiți deja la câteva ținute care să le conțină.

Nu uitați că aceste articole nu sunt publicitare, conțin imagini preluate de pe internet cu scopul de a exemplifica propunerile mele.

spring&fashion


Advertisement

12 thoughts on “Rochii tricotate

    • Sunt mai mult pe pantaloni iarna, dar cum sunt fana rochii nu pot sa nu imi placa si acestea, cu colanti mai ales. Iar primavara sunt foarte faine, pana da caldura.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.