Wonder Woman Book Tag

wonderwoman pexels

sursa: pexels.com

Am primit acest tag fermecător, scurt dar cuprinzător, de la GeoJust Reading my Books. Mulțumesc pentru nominalizare, iată mai jos răspunsurile mele:

 

1 | Fantasy Island: Un libro al que te gustaría escapar… // Insula fantastică: O carte în care ai dori să faci o escapadă.

Mi-ar plăcea o călătorie în lumea imaginată de Patrick Rothfuss în volumele sale: Numele vântului și Teama înțeleptului, datorită talentului de povestitor al autorului.

2 | London: Un libro que deseabas y te decepcionó… // Londra: O carte pe care ai vrut-o și te-a decepționat.

Rar se întâmplă să mă deceptioneze o carte pe care mi-am dorit-o, se pare că am un fler bun, doar că uneori ceva nu mă prinde. Așa a fost cu “Banda celor șase ciori“, de Leigh Bardugo. Fanii o să mă bombăne, dar pe mine nu m-a prins și am lăsat-o la acel moment, ca să o reiau într-o altă dispoziție. Urmează să fac o nouă încercare. 🙂

3 | Steve Trevor: Un libro con una hermosa portada y una gran historia. // Steve Trevor: O carte cu o copertă frumoasă și o poveste minunată.

Aici sunt ceva candidate, am multe exemple. Dintre ele azi aleg “Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey“, de Ruth Emmie Lang.

51Tiqqt4niL._SR600,315_PIWhiteStrip,BottomLeft,0,35_SCLZZZZZZZ_

4 | Lasso of Truth: Un libro que odias…// Lasoul Adevărului: O carte pe care o urăști.

Oh, în general ura nu mi se potrivește și nu o zic ca să mă fandosesc. Dacă ceva nu e pe gustul meu, îl tratez mai degrabă cu indiferență, nu îmi consum energia pe ura, cel puțin când vorbim despre cărți. 😀  

5 | Wonder Woman’s Shield: Un libro tan triste que necesitas un escudo… // Scutul Femeii Minune: O carte așa de tristă, încât ai nevoie de un scut.

Hmmm, sunt destule cărți de acest fel… un exemplu care îmi vine acum în minte este “Pentru toată viața” de Marcus Clarke.

6 | Ares: Un villano que da miedo pero no puedes odiar… // Ares: Un ticălos de care ți-e teamă, dar pe care nu-l poți urî.

Se pune The Great Other, din ASOIAF? 😀 Efectiv, e prea misterios ca să îl urăsc.

7 | The Amazons: Un libro que deseas que tenga más/mejor representación LGTB… // Amazoanele: O carte la care doriți să aveți mai mult LGBT.

Am citit cărți în care apărea tema, însă nu cărți cu protagoniști LGBT. În “Vanessa și sora ei“, de exemplu, apar o serie de personaje LGBT, care chiar așa au fost în viața reală și își expun foarte bine trăirile.

8 | Justice League: Que superhéroes etiquetas… // Liga Dreptății: Numiți niște supereroi.

Anca, de la Anca și Cărțile. Ce zici?


19 thoughts on “Wonder Woman Book Tag

  1. Pingback: Wonder Woman book tag – Marina Costa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.