De prin blogosferă – fashion

attractive-beauty-fashion-pexels

sursa: pexels.com

Sincer, mi se pare o idee foarte bună ca, din când în când, să mai recomandăm câte un blog pe care l-am descoperit, fie el generalist sau de nișă. Dacă setez la mine blogurile pe care le urmăresc, îmi apar doar cele mai recente, așa că nu am mai încărcat pagina și cu acestea. Știți, probabil, că urmăresc bloguri de carte și generaliste, pe câțiva bloggeri i-am invitat deja și la rubrica mea Asaltul bucătăriei, vă invit să îi descoperiți acolo alături de delicioasele lor rețete. Numărul lor este în continuă creștere.

Am mai văzut recomandări din blogosferă pe alocuri, mi se pare o idee bună. Astăzi vreau să vă recomand trei bloguri de fashion pe care le-am descoperit și le urmăresc constant, pentru calitatea articolelor.

Moda – Creative Thinkingmodacil.com este un site unde veți găsi mereu o sursă de inspirație, foarte frumos expusă. Imagini sau filmulețe, creații celebre, trenduri sau pur și simplu lucruri frumoase, recomandări pline de stil.

Alexa’s Choice – o altă descoperire recentă. Alexa este o artistă și se vede imediat acest lucru, dacă aruncați o privire peste articolele sale. Eu chiar vă invit să le citiți cu atenție, mai ales că are o manieră foarte frumoasă de a aborda diferite teme din zona fashion.

The Trendy Diary – un alt blog foarte bun, de unde veți putea găsi informații frumos prezentate, sugestii și un stil care pe mine m-a cucerit. O adevărată plăcere să citești articolele semnate Francesca.

Sper că veți găsi și voi pe placul vostru aceste propuneri, dacă aveți sugestii de bloguri fashion de calitate vă invit să le împărtășiți în comentarii.

12 thoughts on “De prin blogosferă – fashion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.