Tesori d’Oriente Muschio Bianco Review

Muschio Bianco

Nu am mai făcut de ceva vreme un review de produs și m-am gândit că ar fi timpul să revin cu aceste articole scurte de prezentare.

Vă reamintesc că acestea nu sunt advertoriale scrise în urma vreunei colaborări, ci pur și simplu impresiile unui cumpărător obișnuit.

Încerc să aduc în atenție, în general, produse cu randament bun calitate-preț, sau cel puțin pe care eu le consider ca atare. Am descoperit de ceva vreme Tesori d’Oriente, întâi sub formă de geluri de dus iar de curând și sub formă de parfum. Preferatul meu este acest Muschio Bianco, pe care l-am ales știind că, de obicei, îmi place această aromă – moscul alb.

Se prezintă într-un flacon ușor, de aluminiu, de culoare argintie, la 100 ml. Este foarte ușor de luat în poșetă pentru reîmprospătare, deși aceasta nu trebuie făcută prea des, întrucât acest parfum are o durată destul de mare și un siaj rezonabil.

Îmi place acest parfum fiindcă este o combinație foarte reușită de confort și senzualitate. Mie îmi dă acel sentiment plăcut, de curățenie, de săpun și pudră, dar fără a fi genul “old lady” cum au tendința să fie cele mai multe parfumuri pudrate, asta pentru că nota dominantă este moscul alb.

Un alt motiv pentru care îmi place parfumul este faptul că poate fi purtat oricând, în orice anotimp, în orice moment al zilei. Aplicat dimineață mai lejer și seara mai cu generozitate, face față foarte bine.

Prețul relativ scăzut și ambalajul cu aspect oarecum ieftin pot îndepărta unii cumpărători mai pretențioși de această gamă, părerea mea însă este că ar trebui să încerce, s-ar putea să fie surprinși.

Fanii moscului alb vor fi bucuroși să descopere acest produs. Gama conține și gel de dus, am văzut în magazine chiar și balsam de rufe, însă nu l-am încercat (încă).

Cu speranța că aceste impresii vă sunt de folos, închei aici și aștept să-mi spuneți în comentarii dacă ați încercat acest produs și ce impresie v-a făcut.

12 thoughts on “Tesori d’Oriente Muschio Bianco Review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.