Saramura de pui – Chicken Saramura

Usor de facut, de sezon… Easy and light!

adropofinspiration

Usor de facut si delicios, o reteta pe care va invit sa o incercati!

Ingrediente:

  • 500g piept de pui (se pot folosi si pulpe superioare), taiat fasii;
  • o ceapa mica, tocata fin;
  • 6 catei usturoi, zdrobiti, frecati cu putin ulei sub forma de pasta;
  • un borcan cu ardei copti, taiati cuburi;
  • o cutie rosii taiate;
  • putin ulei;
  • cimbru, patrunjel tocat, sare, piper.

Pieptul se pune la rumenit intr-o tigaie adanca in putin ulei. Se amesteca pana cand se rumeneste, apoi se scoate intr-un bol. Se asezoneaza cu sare si piper. In tigaie se pun doua cani cu apa fierbinte, ceapa si ardeiul copt, cimbru, sare, piper. Se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se adauga rosiile tocate. Se lasa inca 5 minute, apoi adaugati usturoiul si pastrunjelul, amestecati, lasati cateva clocote si opriti focul. Puneti carnea in sos si lasati sa stea sa se patrunda pana se raceste. Serviti cu…

View original post 202 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.