Wednesday Music: All for Love

Dragilor, ați observat că de obicei miercurea postez muzică. De ce fac acest lucru? În primul rând e un fel de jurnal muzical propriu – atunci când îmi vin în minte niște piese le grupez, pe interpreți, pe teme, pe repere temporale sau pur și simplu în funcție de senzația pe care mi-o transmit.

Ați observat poate și faptul că piesele sunt foarte diferite, aparținând multor genuri, cântate în multe limbi și așa mai departe. Acest lucru se datorează faptului că eu nu cred că arta are bariere, și nu cred asta de ieri, de azi, ci așa am fost mereu, chiar și atunci când eram un copil care mânca semințe în fața blocului.

Așadar, uneori când nu știu ce să ascult, intru pe blog, pe categoria Music, le iau la rând sau îmi aleg ceva anume, în funcție de stare. M-a bucurat să văd că și multora dintre voi, vizitatorii blogului, vă place să intrați aici și să ascultați propunerile mele. Voi continua să postez muzică, cu voia Domnului și a celor care manageriază YouTube și sper să vă placă și vouă, în continuare.

Astăzi am în program o singură piesă, o piesă pentru prieteni. Pentru toți cei care aveți gânduri bune pentru mine, pentru toți cei care cred că prietenia e ceva de valoare. Altminteri și general valabil, cum spuneau dacă nu mă-nșel Paraziții într-o piesă” Îți doresc ce-mi doresti tu mie, dar să ti se-ntâmple ție.” Ceva similar rostea și Roxana Darie, eroina din “Vieți în vâltoare”, de Marina Costa, roman despre care voi spune câteva cuvinte curând.

Sper că v-am făcut să zâmbiți și haideți să îi ascultăm pe Brian Adams, Sting și Rod StewartAll for Love. Și poate să fim și inspirați în acest sens.

9 thoughts on “Wednesday Music: All for Love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.