De sezon!
Ingrediente:
- 400g paste scurte (ex. Fusilli);
- un ardei gras rosu, spalat, taiat cuburi;
- 50g masline fara samburi;
- capere, dupa gust;
- o conserva ton;
- o conserva boabe porumb;
- sare, piper, ulei de masline, suc de lamaie.
Se pun pastele la fiert conform indicatiilor. Se strecoara. Caliti ardeiul in putin ulei de masline cateva minute. Intr-un bol mare amestecati pastele cu maslinele, tonul taiat bucati, caperele, ardeiul si porumbul. Asezonati dupa gust cu sare, piper si suc de lamaie. Pofta buna!
Ingredients:
- 400g short pasta (e.g. Fusilli);
- a red sweet pepper, washed, diced;
- 50g olives, pits removed;
- capers, according to your taste;
- a tuna can;
- a can sweet corn;
- salt, pepper, olive oil, lemon juice.
Put pasta to boil according to specifications. Drain. Cook the pepper for a few minutes in a drop of olive oil. In a large bowl mix the pasta with the olives, the tuna cut to pieces, capers…
View original post 13 more words
Super arată! Şi da, merge pe căldura asta. Mulţumesc, Ana!
LikeLiked by 1 person
Cu drag! E rapida si buna!
LikeLiked by 1 person
Chiar mancam niste paste cu branza si smantana si ma gandeam cu ce le-as mai fi putut amesteca. Merci de idei! 😀
LikeLiked by 1 person
Cu placere, Marius! Se fac foarte usor, dupa cum vezi si sunt foarte gustoase! Pofta buna!
LikeLiked by 1 person
pastele scurte le mai amestec cu sunca, cascaval, porumb, ciuperci, masline, si iese o nebunie! sau in varianta cu ton, musai pun si ou
LikeLiked by 1 person
Sunt multe variante gustoase, este foarte versatil. 🙂
LikeLike
Și eu mai fac uneori paste cu ton. Sunt tare gustoase.
LikeLiked by 1 person
Si usor de facut, pe deasupra! 🙂
LikeLike