Flashback – septembrie 2016

Flashbacksursa: Flickr

Am decis să scriu câte o postare unde să prezint, pe scurt, articolele din 2016, când eram la început de drum și aveam puțini urmăritori. Mulți dintre voi nu ați citit acele articole, de aceea le expun într-o formă simplă și la îndemână, în caz că aveți curiozitatea să arucati un ochi.

Astăzi este rândul celor din septembrie.

În primul rând, atunci am pornit rubrica de muzică, sub forma unor topuri 5. În timp, am renunțat la formatul în stil top și am lăsat formula Give me 5, care se referă la cinci cântece ale aceluiași artist sau trupe. Apoi am început pur și simplu asocieri tematice sau de dispoziție. Primele însă au fost Top 5, iar în septembrie 2016 am avut așa:

Top 5 Madonna

Top 5 Bon Jovi

Top 5 Gwen Stefani

La capitolul culinar, am bifat două rețete foarte gustoase:

Tăiței cu varză murată

Tocăniță cu chorizo și năut

În materie de cărți, am recomandat două volume din seria fraților Gallagher, de Nora Roberts, care sunt reeditate în aceste zile de Editura Litera și le puteți găși la chioșc (dacă nu mă înșel, Lacrimile lunii apare chiar azi):

Diamantele vin din cer

Lacrimile lunii

dar și al doilea volum din fascinanta serie Nemuritor, de O.G. Arion, pe care l-am achiziționat atunci la precomandă, fiind foarte nerăbdătoare să aflu continuarea aventurilor din Ultimul viking:

Te voi găsi

Volumul, de fapt întreaga serie, a fost reeditată și poate fi găsit la Editura UP.

Încă nu aveam diacritice la articole, mă aflam la început de drum, dar sper eu că suplineam prin pasiunea pe care am pus-o în acest blog, începând din prima zi. Dacă vreunul dintre articole vă stârnește interesul, vă invit să le descoperiți, cu un click pe link!


19 thoughts on “Flashback – septembrie 2016

    • Unii zic ca scrie pentru gospodine, altora le place foarte mult. Cartile pe care le-am recomandat mi-au placut sincer, suficient incat sa le si recitesc cand dispozitia o cerea. Seria aceasta e foarte simpatica, la fel si cea cu surorile Concannon – “Born in…”

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.