Flashback octombrie 2016

Flashbacksursa: Flickr

După cum probabil știți, am hotărât să reiau pe scurt ceea ce am postat la începutul activității mele de blogger, pe luni – e foarte ușor, întrucât aveam puține postări. Iată deci momentul să arunc o privire la activitatea din octombrie 2016.

La capitolul cărți, am recomandat un singur titlu – Perlele mării, de Nora Roberts. A treia carte din trilogia Ardmore sau a fraților Gallagher.

Am continuat cu împărtășirea preferințelor muzicale în două postări pe care le mai accesez și acum, din când în când, fiindcă sunt foarte, foarte tari din punctul meu de vedere – mă refer, bineînțeles, la conținut.

Great Live Performances

Muzică braziliană

Tot în octombrie am postat și două rețete foarte ușoare, una de supă – un preparat de sezon foarte sănătos și gustos și un deșert ușor de făcut pentru cei care nu le au cu zona cofetaritului, de-alde mine.

Supă de morcovi cu năut

Tiramisu

Am inaugurat două rubrici: una de recomandări privind diverse produse cumpărate și folosite de mine cu rezultate bune, cum ar fi Nufăr verde pentru geamuri (pe care îl folosesc și în ziua de azi) și cea de poezie, care ulterior se va ramifica în trei: poezie tradusă de mine, poezie clasică și poeziile mele. Aceasta a fost prima încercare de traducere: Eu nu strivesc corola de minuni a lumii – Lucian Blaga.

Acestea au fost articolele din octombrie 2016, o perioadă în care eram încă la început de drum cu acest blog. Dacă gășiți interesant unul dintre subiectele abordate de mine atunci, vă invit să dați un click pe link și să citiți mai multe.

Weekend cât mai plăcut!

7 thoughts on “Flashback octombrie 2016

    • E doar senzatia, acesta nu are legatura cu sfarsitul de an. Am vrut sa scot in fata articolele acestea din 2016, ca erau putine si eram la inceput, eventual sa si dezvolt cum au intrat diferitele categorii in circuit. 🙂

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.