General Tag

zen-pixabaysursa: Pixabay.com

Acest tag a fost creat de Adriana Ivan cu gândul la bloggerii generaliști, ceea ce mi s-a părut foarte fain. Dana de la Ups Blog s-a gândit la mine, lucru pentru care îi mulțumesc. Iată deci întrebările și răspunsurile mele:

Cum alegi subiectul unui articol? Cauți ideile sau vin ele la tine?

Având categorii destul de clare, mai degrabă vin ideile la mine. Dacă vin, dacă nu, nu-i bai. Nu le forțez. 🙂

Ai zile în care pur și simplu nu ai chef să scrii? Dacă da, ce faci? Ignori sentimentul și scrii oricum sau iei o pauză?

Bineînțeles, sunt zile și zile. Nu suntem roboți, inspirația nu vine când îi comanzi.

Care este subiectul preferat despre care îți place să scrii? Fashion, beauty, cărți, travel, rețete, filme, parenting…

Toate categoriile îmi sunt dragi. Lectura e pasiunea mea principală și cred că asta se vede, din numărul de postări, în primul rând. Asta nu înseamnă că restul subiectelor nu sunt și ele acolo, în top. Încerc să strecor un strop de inspirație, de pasiune în fiecare postare.

Cum îți împarți timpul între blog și familie?

Nu am niciun fel de obligații legate de blog, e una dintre pasiunile mele. Fiecare membru al familiei are pasiunile lui, ceea ce e foarte bine, întrucât ne ajută să ne deschidem mintea și să fim mai independenți emoțional. Asta nu înseamnă că nu ne bucurăm de momentele petrecute împreună, dimpotrivă, le potențează.

Dacă nu ai avea colaborări, ai scrie despre diferite produse?

Nu am colaborări și am recomandat, de-a lungul timpului, câteva produse cumpărate de mine sau primite cadou de la rude sau prieteni. Chiar așa, n-am mai scris de ceva timp despre un produs, voi ține cont. 🙂

Care e produsul pe care l-ai recomanda oricând?

Oricare dintre cele deja recomandate. Ca să dau doar un exemplu, primul produs recomandat de mine pe blog a fost Nufăr verde pentru geamuri, acum trei ani, pe care îl folosesc și în prezent.

Care e cartea pe care o recomanzi fără rețineri?

Mă repet, însă pot spune că oricare dintre cărțile recomandate pe blog se poate încadra aici. Unele au 5 stele pe Goodreads, altele 4 stele, dar fiecare are ceva special care sunt convinsă că va ajunge la inima cititorilor, în funcție, bineînțeles, și de preferințele lor.

Ai în jurul tău prieteni bloggeri?

Așa cum a răspuns Frodo Baggins la întrebarea lui Faramir în legătură cu Boromir, da, cel puțin din partea mea. 🙂

Cât de important este aspectul blogului pentru tine?

Foarte important, contează mult să fie pe gustul meu. Am ales un format simplu și estetic, nu îmi plac paginile foarte încărcate.

Un gând pentru bloggerii începători!

Îmi place să susțin bloggerii începători! După cum știți, am câteva articole numite Flashback în care rememorez ce am scris eu în lunile de început, mai exact în anul 2016. Nu trebuie să uităm că toți am fost cândva începători, că poate unii dintre noi am avut foarte puțin ajutor și, cu toate acestea, am mers înainte și am învățat din ce în ce mai bine ce și cum. Le transmit să nu se descurajeze și să scrie în primul rând din plăcere ceea ce ei vor să transmită prin intermediul blogului, să nu vâneze doar aprecieri și accesări, colaborări sau interese materiale. Altminteri, vor construi pe nisipuri mișcătoare și vor fi dezamăgiți ușor.

Dragii mei bloggeri generaliști care ați citit aceste rânduri și nu ați fost nominalizați de ceilalți participanți la tag, vă invit cu drag să îl preluați! Sunt foarte curioasă în legătură cu ceea ce veți răspunde.

 

21 thoughts on “General Tag

  1. Chiar daca nu am blog sau fb,. citesc cu mult drag articolele postate, iar cele care sunt axate pe viata cotidiana, reala, naturala, originala, clasica, bazata pe onestitate, sinceritate, deschidere, cinste, dreptate iubire de adevar absolut, le savurez cu mare placere si ma inspira la comentariile pe care le scriu asa cum simt în acele momente de dupa lecturarea postarii.
    O toamna sublima, învesmântata în valorile iubirii adevarate de frumusetile creatiilor dumnezeesti si omenesti, draga Ana !

    Liked by 1 person

  2. Pingback: General Tag - De-ale Dianei

  3. Pingback: Flashback noiembrie 2016 | adropofinspiration

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.