Un articol 3 in 1

Ideea acestui articol neobișnuit mi-a venit oarecum pe moment. Vreau să vă recomand un produs, ceva ce nu am mai făcut de mult, dar mi se pare oarecum bizar să fac un articol doar cu un singur produs stingher, așa că m-am gândit mai bine și o să mai scriu despre ceva.

Subiectele de azi nu au nicio legătură între ele, sunteți avizați. 😀

În primul rând, intenția de bază este, după cum am zis, să recomand un produs. Iarna, când temperaturile scad, iar vântul rece suflă aprig, eu una am probleme cu tenul, în special cu fruntea, în sensul că se cojeste. Se mai întâmplă uneori și pe vreme mai bună, dacă am un nivel de stress ridicat. Rezultatul este o piele cojită strașnic. Când se întâmplă asta, cel mai eficient produs, care aplicat de câteva ori deja dă rezultate optime este acesta: Cicatrizin de la TIS. De menționat că este foarte bun și pentru arsuri sau răni, chiar ajută la cicatrizare. Inițial, în acest scop și fusese cumpărat. Văzând că este eficient, m-am gândit că ar putea ajuta la refacerea pielii și în această situație și chiar așa și e. Prin urmare, dacă aveți pielea uscată sau zone unde se descuameaza fața, nu ezitați să îl încercați. Acum, știți cum stă treaba, în chestiuni de ten e mai greu de zis cât de eficient e pentru altul, dar oricum e un produs bun pentru piele.

Cicatrizin

Apoi, vreau să vă vorbesc despre Turneul celor Patru Trambuline 2020, care tocmai s-a încheiat luni. Spre deosebire de ediția trecută, unde Ryoyu Kobayashi a dominat de la un capăt la altul competiția, câștigând toate cele patru etape, de această dată lupta a fost mult mai strânsă, dar nu și mai puțin spectaculoasă. La Oberstdorf, câștigător a fost Ryoyu, la Garmisch-Partenkirchen

și la Innsbruck s-a impus tânărul Marius Lindvik, din Norvegia, în timp ce victoria pe Bischofshofen i-a aparținut polonezului Dawid Kubacki. Tot el a fost și cel care a plecat acasă cu mult doritul trofeu, Vulturul de Aur.

Clasamentul final al Turneului celor Patru Trambuline:
1. Dawid Kubacki (Polonia) 1.131,6 puncte
2. Marius Lindvik (Norvegia) 1.111
3. Karl Geiger (Germania) 1.108,4
4. Ryoyu Kobayashi (Japonia) 1.096

Săriturile cu schiurile sunt un sport deosebit de spectaculos, dacă nu le-ați urmărit până acum puteți să încercați, să vedeți ceva deosebit.

2017-10-03_FIS_SGP_2017_Klingenthal_Siegerehrung_Dawid_Kubacki_Hymne

sursa: wikimedia

De la sărituri ajungem la poezie. Astăzi fiind 8 ianuarie, am remarcat că, atât acum doi ani, cât și anul trecut am publicat, la această dată, câte o poezie. Aceia dintre voi care doriți să vi le reamintiți sau pur și simplu nu le-ați citit încă și sunteți curioși, le puteți accesa apăsând pe linkurile de mai jos

Trezire

Femeia ploii

După acest amestec eterogen, vă urez o zi minunată și cu mult spor în toate!

 

15 thoughts on “Un articol 3 in 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.