Astăzi vă propun o rețetă care se face extrem de ușor și poate fi o soluție pentru zilele mai ocupate, de a mânca un preparat gustos și rapid.
Ingrediente:
-
3 jumătăți de piept de pui dezosat, spălate, tăiate pe lungime în două (în total, șase felii de piept);
-
un borcan pesto roșu;
-
șase felii cașcaval.
Într-o tavă potrivită pentru cuptor așezați feliile de piept de pui unse din belșug, pe o parte și pe alta, cu sosul pesto. Introduceți în cuptorul încins la 200C timp de 20 de minute. Scoateți din cuptor, așezați pe fiecare felie de pui o felie de cașcaval și mai introduceți 10 minute la cuptor. Serviți cald, cu garnitura preferată. Eu am servit cu crochete de cartofi și salată verde.
Poftă bună!
Today I bring to you a recipe that can be done in no time and can be a solution for busy days, to eat something tasty and quick-to-do.
Ingredients:
-
3 chicken breast halves, halved one more time on length (totally, six breast slices);
-
a jar pesto rosso;
-
six slices cheese (e.g. : Cheddar).
In a tray suitable for oven cooking place the chicken breast slices covered in pesto, on both sides. Put it in the oven heated at 200 C and cook around 20 minutes. Remove from oven, place on each slice of chicken a slice of cheese and let cook in the oven 10 minutes more. Serve warm, with a side dish of your choice. I served with potatoes croquettes and green salad.
Enjoy!
Sunt sigură că e gustos puiul preparat așa. O să încerc și eu rețeta cândva.
LikeLiked by 1 person
Da, e foarte bun! Mie cel putin imi place.
LikeLike
Ana, ma faci sa imi fie foame de dimineata.
Multumesc de idee! 😅👍
LikeLiked by 1 person
Asa e lunea de dimineata la mine! Cu drag! ❤
LikeLiked by 1 person
Yeey, ar trebui sa ne cunoastem mai bine 😂
LikeLiked by 1 person
Asa e lunea la mine pe blog, vreau sa zic. 😀 La mine propriu zis e cu terci de ovaz la brunch. Bun si ala. 😉
LikeLiked by 1 person
E bine sa fie un brunch, e mai sanatos! ^^
LikeLiked by 1 person
Mmmm, o sa incerc reteta cu siguranta! Pare gustoasa si rapid de preparat!❤Multumesc, Ana!❤
LikeLiked by 1 person
Asa este, Carmen! Pofta buna! ❤
LikeLike
Si mie-mi place reteta, o sa ma incumet iar sa te copiez. Am mai ”copiat” si altadat’, dar nu stiu sa incarc poze in raspunsuri… Multumesc. Si sa-ti fie de bine! 🙂 Pupicii
LikeLiked by 1 person
Ma bucur mult sa aud asta! Sper doar ca ti-au placut retetele, pofta buna in continuare! ❤
LikeLiked by 1 person
Usor de pregatit si delicios, multumesc de idee Ana! ❤
LikeLiked by 1 person
Ma bucur mult ca iti place! Cu drag! ❤
LikeLike
Excelentă reţetă! Mulţumesc, Ana! Chiar e rapidă şi cu siguranţă, foarte gustoasă!
LikeLiked by 1 person
Te invit sa incerci, cu drag! ❤
LikeLiked by 1 person
Ce bunătate!!! ❤️
LikeLiked by 1 person
Da, bun si fraged! ❤
LikeLiked by 1 person
Deja îmi e pofta! 😍
LikeLiked by 2 people
Se face foarte usor! ❤
LikeLiked by 1 person
Suna grozav! Se poate manca impreuna cu cartofi prajiti, da? 😀
LikeLiked by 1 person
Bineinteles, Marius! 🙂 Pofta buna!
LikeLiked by 1 person
Reblogged this on adropofinspiration and commented:
Simplu, rapid, gustos!
LikeLike