Balsam de rufe Sano Maxima

Privind retrospectiv, am realizat că n-am mai recomandat demult un produs și chiar am mai descoperit între timp câteva care mi-au plăcut, așa că m-am hotărât să mai zic o vorbă, două despre ele, poate vă vor fi de folos.

Cred că nu mai are rost să zic că aceste recomandări nu sunt advertoriale plătite sau în regim barter, sunt produse cumpărate și folosite de mine, descrierea e bref, așa cum sunteți obișnuiți, foarte la obiect.

Așadar:

Balsamurile Sano Maxima

Le-am descoperit de curând, deși am tot citit review-uri despre ele și mă tentau. Căutam un balsam bun și cu raport calitate-preț satisfăcător. Evident, am folosit și alte mărci foarte cunoscute, unele dintre aromele folosite chiar mi-au plăcut în mod deosebit, dar voiam ceva cu un parfum mai de durată și mai puțîn vâscos, care să nu înfunde prea rapid sertărașul de la mașina de spălat.

Astfel stând lucrurile, am cumpărat întâi balsamul Sano Maxima Wild Pearls, care într-adevăr lasă țesăturile mai moi și are un parfum foarte plăcut și de durată. După ce am terminat sticla, m-am gândit să iau o rezervă de Sano Maxima (avantaj la preț, dar și la refolosirea sticlei). Am optat pentru cel cu parfum de liliac, fiindcă e una dintre miresmele florale preferate de mine. Mi-a plăcut și acesta, doar că este mai puțin persistent decât celălalt, astfel indicat celor care nu rezonează cu parfumurile puternice.

Am observat că există multe variante de balsam, cu diferite parfumuri și arome, aveți de unde să alegeți. În plus, există rezerve și la cele din gama Perfume Collection, din care eu am folosit Wild Pearls.

Spray odorizant de cameră

În magazin mi-a mai făcut cu ochiul un spray de cameră. Am avut tot felul de încercări cu ele – cele ieftine, de obicei, au un miros mai puțin reușit și nici nu țin, iar cele scumpe, ei bine, sunt… scumpe. Am căutat ceva gen middle range, care să aibă un preț mediu și o calitate decentă, le-am găsit tot la Sano. Aceste odorizante pentru interior au parfumul balsamurilor de rufe din colecția mai sus amintită. Am hotărât să încerc o altă aromă decât cea de la balsam și am luat varianta Blue Blossom, pe care scria “inspirat de briza dimineții răcoritoare, apă rece și florile albastre de primăvară.”

Descrierea m-a convins și chiar m-a mulțumit achiziția. Un puf sau două în baie sau pe hol asigură un miros plăcut timp de câteva ore, apoi reîmprospătați din nou la fel de simplu. Eu nu folosesc vara odorizant în camere, fiindcă simpla aerisire e suficientă, dar în spații mai puțin ventilate și pasibile de mirosuri (inclusiv provenite din vecini, nu vrem  miros de tocăniță cu ceapă la baie, nu? dar se întâmplă), după o aerisire inițială se aplică acest odorizant, care înlătură orice urmă de miros neplăcut.

Dacă doriți să le încercați, se găsesc atât în supermarketuri, cât și în magazinele cu detergenți de cartier. Prețul e rezonabil și isi fac treaba bine.

Weekend plăcut! ❤

22 thoughts on “Balsam de rufe Sano Maxima

  1. Eu sunt mare fan Sano și asta nu pentru că am o colaborare cu ei, le foloseam produsele cu mult înainte să fiu contactată de ei pentru această colaborare. Balsamurile de rufe sunt printre produsele mele preferate de la ei, apoi odorizantul de cameră, Sano Forte pentru curățarea aragazului și altele 🙂

    Liked by 1 person

  2. Mulţumesc, Ana! Voi căuta şi eu balsamul dacă zici că persistă. Eu am probleme cu mirosurile, nu suport orice miros, le aleg pe cele fresh. Am folosit de la ei balsamul pentru rufe umede şi uscate cu pulverizator. Tare fain e şi ăla.

    Liked by 1 person

  3. Utile recomadari! 🙂 E firma romaneasca Sano? 🙂 Eu, de cate ori am ocazia si au calitate asemanatoare cu produsele straine, incerc sa iau produse romanesti. Sau macar de-ale multinationalelor care produc in Romania, ca e tot mai greu sa identifici cine de unde e. 😛 Alte tari au politica de stat in sustinerea producatorilor locali. 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.