Două soluții pentru pielea uscată

Spuneam la ultima recomandare de produse că am găsit mai multe care consider că merită amintite. Astăzi vreau să vă mai aduc încă două în atenție, cu un raport calitate-preț foarte bun.

Primul este un super produs, din punctul meu de vedere: crema demachiantă “fără lacrimi”, cu migdale și argint, de la Vivanatura. Am mai folosit-o și inainte, pe când mă machiam mai mult, o folosesc și acum, când mă machiez destul de rar. Indiferent dacă vă machiați sau nu, fața trebuie curățată de impurități seara. Eu am un ten destul de uscat și sensibil, apa dură și săpunul nu îmi priesc, loțiunile micelare nu prea îi fac bine – în fine, înțelegeți voi, nu e ușor să găsesc un produs cu care să mă împac. Acesta însă îmi face foarte mult bine, după doar câteva zile de folosire deja se simțea efectul și mă bucur că l-am regăsit. Conține foarte multe extracte naturale și este produs în România.

Celălalt produs pe care îl recomand este un lapte de corp, tot pentru piele uscată. Se numește Lactovit Lactourea și, încă de la prima aplicare pe piele, se simte o senzație deosebită, de răcorire și hidratare. Pătrunde rapid în piele și nu lasă urme grase, în plus are un miros foarte plăcut. Chiar simți că îți îngrijește pielea. Este un produs spaniol.

Dacă sunteți în căutarea unor produse de acest gen, le puteți încerca și pe acestea. Au un preț decent și își fac treaba foarte bine – cel puțin eu așa am observat. Dacă le-ați folosit, vă invit să lăsați impresiile în comentarii.

O zi excelentă!

9 thoughts on “Două soluții pentru pielea uscată

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.