Jocul de-a V-ați ascunselea – Em Madara

Recomand acest roman!

adropofinspiration

Jocul de-a v-at ascunselea

Piața de carte din România se mărește constant în zilele noastre, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător. Oameni pe care îi știu din blogosferă decid să publice, iar asta este foarte bine, atunci când au ceva de spus. Acesta este și cazul cărții de față, scrisă de Em Madara, pe care o urmăresc pe blogul cu același nume – Jocul de-a V-ați ascunselea.

Am descoperit astfel un roman contemporan surprinzător, care atinge zone foarte familiare multora dintre noi, mai ales generației celor trecuți de 30 de ani, din care fac parte și protagoniștii Ada și Anton.

Încă de pe prima pagină a romanului se remarcă trei păpuși Matrioșka, pe care sunt scrise motto-urile ce vor urmări fiecare capitol, ca un fel de incantație: “Jojo decide să joace“, “Cine nu e gata, îl iau cu lopata!” și “Ultimul scapă turma!?“. Despre ce…

View original post 637 more words

3 thoughts on “Jocul de-a V-ați ascunselea – Em Madara

  1. 🙂 …Am urmarit pe blog derularea jocului ! 🙂 Îmi place enorm stilul specific magic, inconfundabil, abordat de Em Madara în acasta superba aventura intitulata Joculdeavatiascunselea ! Ma bucur pentru succesul ei si te felicit pentru recenzia si promovarea frumoasa, expusa de tine aici pe blog.
    O saptamâna magica & sublima, draga Anasylvi !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.