#luneaculinara 2020

sursa: stocksnap

Dragilor, ce reprezintă de fapt acest #luneaculinara? Este simbolul articolelor mele de luni, cele în care tratez subiectul culinar. Anul acesta nu am postat în fiecare luni, dar am făcut-o în marea lor majoritate. V-am recomandat mai multe rețete ușoare și interesante, sper eu și mai sper că unii dintre voi le-au încercat și le-au plăcut. Am venit și cu câteva idei de meniu săptămânal sau de alt fel, am prezentat o carte de bucate, ceea ce intenționez să fac mai des și, nu în ultimul rând, am început o nouă serie simpatică de articole, în care autori români îndrăgiți ne oferă o rețetă.

Mă bucură mult acest proiect fiindcă alătură două pasiuni și lucruri frumoase: lectura și mâncarea bună, care au stârnit interesul cititorilor. Seria merge mai departe în 2021, fiindcă sunt mulți autori faini care sper să accepte invitația mea. De regulă, postez un articol pe lună și sper să pot menține frecvența. Toate articolele din serie s-au bucurat de succes, trei dintre ele au ajuns în top 3 accesări pe categoria Cuisine (așa i-am zis eu, foarte pretențios ha ha) pe anul acesta. Că tot veni vorba de top cinci accesări Cuisine, iată-l mai jos:

Pui marinat în bere

Piperchi targasiti

De Gustibus: povești și rețete savuroase: Natașa Alina Culea

De Gustibus: povești și rețete savuroase: Marius Albert Neguț

De Gustibus: povești și rețete savuroase: Raluca Alina Iorga

Puiul marinat în bere se află mereu în fruntea accesărilor generale de pe blog, încă din 2016 când a fost publicată rețeta. Piperchi târgăsiti e de anul trecut, dar are căutare și anul acesta.

Cum vă spuneam, seria cu autori are trei articole în top 5 accesări: meniul vegan al Natașei Alina Culea, Glăjbeala de Ferentari originală a lui Marius Albert Neguț și prăjitura pentru zâne a Ralucăi Alina Iorga.

Găsiți toți autorii de anul acesta AICI.

Acum, că am dat raportul, voiam să vă întreb ce ați vrea să mai citiți la această categorie? Vă plac rețetele și meniurile prezentate? Mă gândeam chiar să introduc, din când în când, câte un guest post. V-ar tenta să citiți sau chiar să fiți invitații mei?

Aștept cu interes răspunsurile și vă urez, ca de obicei, o săptămână frumoasă, cu mult spor! ❤

6 thoughts on “#luneaculinara 2020

  1. Cred că deja ți-am spus asta: îmi place să gătesc (nu şi să mănânc!). Nu pot spune că am inventat ceva, dar cu siguranță am modificat rețete. Unele au ajuns preferatele familiei.
    Citesc cu plăcere despre arta culinară (şi nu numai!😂), dar gândul îmi zboară la…o mică modificare!
    Îți doresc ca anul ce vine să-ți fie plin de arome şi bucurii!
    La mulți ani!

    Liked by 2 people

  2. Nu cred ca a fost vreo rețetă care să , nu mă facă sa îmi fie foame și pofta. 😀
    Aștept cu interes noi idei, de asemenea, vreau să încep să fac din bunătățile prezentate de tine. ❤️
    Ideea cu guest post pe aceasta tema e super! O mulțime de noi bunătăți de încercat!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.