Numele vântului – de Patrick Rothfuss

Chiar dacă Rothfuss îl bate chiar și pe Martin la ritmul de continuare a seriei, eu tot recomand acest roman pur și simplu splendid. Un coming of age fantasy dintre cele mai bune, după părerea mea.

adropofinspiration

my_name_is_kvothe_by_celtilia-d47rq5nMy name is Kvothe by Celtilia

Zilele acestea am avut ocazia să citesc o carte intitulată “Numele vântului”. De când am citit descrierea mi-am dorit să o citesc, făcând parte din unul dintre genurile mele literare favorite şi anume Fantasy, atât de iubit de unii şi neînţeles de alţii.

În carte se desfăşoară povestea eroului Kvothe. În debut, ne găsim la hanul Piatra de Hotar, unde hangiul Kote îşi desfăşoară cu abilitate meseria şi face ca hanul să fie o oază de ospitalitate în mijlocul unei lumi primejdioase. Dar hangiul nostru este mai mult decât pare, iar această idee iese în evidenţă din ce în ce. Odată cu apariţia Cronicarului, un val de revelaţii se abate peste noi. Nu doar hangiul, dar şi ajutorul acestuia, Bast, îşi dezvăluie treptat adevăratele identităţi. Kote, care aşa cum aţi ghicit este însuşi Kvothe, începe să povestească Cronicarului istorisirea sa…

View original post 541 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.