Rulou de pui cu șuncă și cașcaval

Aceasta este o variantă foarte light a Cordon Bleu. Mie îmi place mult acest preparat, însă nu mă dau în vânt după prăjeli. Așadar, prepar acest fel de mâncare rapid și ușor, la cuptor:

Ingrediente (pentru 6):

  • șase felii piept de pui, bătute ca pentru șnițel;

  • șase felii șuncă Praga (sau orice altă șuncă preferați);

  • șase felii cașcaval;

  • sare, piper, opțional condimente la alegere (am folosit de data asta condimente pentru gyros).

 

Într-o tavă pentru cuptor așezați rulourile obținute prin plasarea feliilor de șuncă peste pui (condimentat în prealabil după gust) , apoi a celor de cașcaval și rularea lor. Presărați și deasupra condimente și lăsați în cuptorul preîncălzit la 200C în jur de 30-35 de minute.

Tot opțional, puteți pune în tavă și niște vin alb, pentru o aromă deosebită.

Serviți alături de garnitura preferată.

Poftă bună!

 

N.B. Dacă găsiți preparatul prea uscat pentru gustul vostru, ungeti pieptul de pui cu ulei înainte de a-l introduce la cuptor si nu uitați de vin!

12 thoughts on “Rulou de pui cu șuncă și cașcaval

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.