Rezoluții, revoluții… :P

sursa: pixabay

Iată că începe și anul 2022 și de aceea am zis să vă salut pe toți cu un articol așa, de început de an. Se zice că la început de an trebuie să ne propunem fel și fel de chestii, să facem rezoluții, revoluții, să întoarcem totul cu fundu-n sus sau, dimpotrivă, să îl așezăm la loc, dacă a fost întors înainte. Nțțț, eu nu sunt omul rezoluțiilor. Nici măcar pe Goodreads nu-mi pun un target cu număr de cărți. De ce? Pentru că simt că pentru mine așa ceva nu funcționează, nu face decât să mă limiteze. Mie îmi place să încep fără niciun fel de stress, nici măcar unul pozitiv. Așadar, singura treabă pe care mi-o propun, în general și nu doar la început de an, este… și hai că sună mai bine în engleză, to stay true to myself. Whatever that means.

Prin urmare, dacă vedeți că toată lumea începe cu rezoluții și voi nu aveți chef de așa ceva, e totul foarte bine și așa. Anul se trăiește zi după zi, moment după moment.

Ce m-a ajutat pe mine anul trecut, în afară de sprijinul celor care mă iubesc? Păi lucrurile simple: fotbalul, Formula 1, săriturile cu schiurile. Country music. Cărți bune. Arta, poezia. Natura.

Vă doresc un an nou cât mai fain!

În plus, tocmai când credeam că muzica de azi e nașpa tare, au început să apară câteva piese care chiar îmi plac. Aceasta este una dintre ele, îmi amintește de brit pop-ul anilor ’90. Îmi plac și versurile, și videoclipul, poate vă place și vouă.

17 thoughts on “Rezoluții, revoluții… :P

  1. Singura mea rezoluție e să imi revină bucuria, am cam pierdut-o spre sfârșit de an. Si să fim sănătoși. Restul vine oricum, cum are a veni. An nou cum ți – l dorești! ❤️

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.