Muzica și telenovele

Iacata ia!

adropofinspiration

Multă lume se zburlește când aude cuvântul “telenovele”. Eu am o părere diferită, anume aceea că au fost difuzate, acum un număr de ani, producții foarte bune, excelente chiar. Sunt mult mai dezamăgită de ceea ce oferă acum televiziunile, de toate serialele acestea fără sare și piper din ultima vreme, fie ele românești, turcești sau indiene. Nu o să insist pe subiect, probabil că au și ele fanii lor și fiecare e liber să urmărească ce consideră.

Deja am spus câteva lucruri despre două din producțiile mele preferate – “Victoria” și “Stăpâna destinului“. Astăzi, ca să combin muzica și telenovelele, nu o să spun decât câteva cuvinte despre fiecare și o să las link-ul de generic, care se întâmplă să fie muzică foarte bună.

Dona Barbara” este o producție foarte bună, din 2008, avându-i în rolurile principale pe Edith Gonzalez și Christian Meier

View original post 197 more words

4 thoughts on “Muzica și telenovele

  1. Nu am urmărit decât câteva telenovele. Cândva. ”Sclava Isaura” înainte de a ști că e telenovelă, ”Tânăr și neliniștit”, o perioadă, și o alta, înainte de 96, când mă grăbeam să aung acasă de la serviciu ca să văd cum se termină. Nu se termina, și fata mea se distra teribil. Am mai văzut primele producții coreene de pe tvr, tot un fel de telenovele, dar am admirat acolo haine, mâncăruri, leacuri, locuințe. Altă lume. Din păcate, nu reușeam să disting personajele. Toate îmi semănau, la fel ca în filmele indiene. Rămân la cărți. 😦

    Liked by 2 people

    • M-am uitat o vreme la “Tanar si nelinistit”, la inceputuri, dar am renuntat curand, e totusi un soap opera gigant. Dramele istorice coreene mi-au placut foarte mult, mai ales primele difuzate pe TVR, dar mie imi place tot ce e istoric. Foarte bine realizate, joc bun, iar cu fizionomia actorilor m-am obisnuit rapid. Si eu sunt mai mult cu cartile, dar ma mai uit si la cate un serial. Telenovelele de azi ori sunt mult mai slabe decat cele de acum o vreme (fata de cele din acest articol, de exemplu), ori cumpara televiziunile chestii ieftine, am renuntat de mult sa mai urmaresc.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.