Ținute pentru Revelion

Nimeni nu poate spune cu certitudine ce anume trebuie purtat la o petrecere de Revelion. Acest lucru depinde foarte mult de numeroși factori: gusturile și silueta persoanei în cauză, locația petrecerii, dacă are sau nu o tematică.

Aici vă arăt pe scurt câteva obiecte vestimentare pentru femei pe care le găsesc potrivite:

Rochiile vor fi mereu o alegere bună. Elegante și comode, sunt ușor de purtat și fac o impresie deosebită. Prima variantă ar fi rochiile roșii, iar nuanța mea preferată în acest caz este culoarea vinului.

Apoi sunt rochiile negre. Aceste două culori merg de minune cu accesorii aurii sau argintii. Cu cât au croiala mai simplă, cu atât putem purta bijuterii mai spectaculoase.

A doua variantă sunt rochiile cu paiete. Acestea sunt spectaculoase în sine, deci accesoriile trebuie să fie mult mai simple, în acest caz.

Nu toată lumea se simte bine în rochie, de aceea o variantă bună include pantalonii. Ripped jeans, jeans simplu sau pantaloni din piele ecologică merg de minune în combinație cu tunici, care pot fi și extravagante.

O variantă cu pantaloni, din zona elegantă o constituie pantalonii palazzo. Iată câteva idei:

This slideshow requires JavaScript.

Indiferent ce alegeți, important este să vă distrați și să vă simțiți bine!

Acest articol nu este unul publicitar și are un caracter informativ, ilustrat prin imagini preluate de pe internet cu intentia de a exemplifica.

22 thoughts on “Ținute pentru Revelion

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.