Autori…

Nu sunt părtinitoare și, drept urmare, am zis să vă arăt și autorii români contemporani pe care am avut plăcerea să îi citesc până acum, după postarea de La mulți ani dedicată doamnelor scriitoare. Chiar dacă sunt ceva mai puțini la număr față de acestea, este de precizat că acest număr crește în permanență, mai descopăr câte un autor fain și mă bucur de fiecare dată.

Mai trebuie zis și că majoritatea autorilor din colajele de mai jos au în pregătire cărți noi cu care să ne delecteze, unele vor apărea chiar în curând.

Am ales tot câte o carte, chiar dacă am citit mai multe, de la unii dintre ei, ca să nu aglomerez. Aștept, bineînțeles, și recomandările dumneavoastră! Ce autori români preferați, pe care l-ați mai descoperit recent, dacă ați citit ceva scris de unul dintre cei din colajul meu și ce anume, plus orice altceva doriți legat de subiect.

Seară faină, spor la citit!

Advertisement

6 thoughts on “Autori…

  • Xanax este o carte controversata, dar mie una mi-a placut. 🙂 Chiar sunt curioasa ce impresii o sa ai despre ea. Ma bucur ca iti plac titlurile, acestea sunt doar o parte, fiindca m-am limitat la o singura carte de autor, iar la cativa am citit mai multe deja. ❤

   Liked by 1 person

 1. Cinste lor 🙂
  Da, Xanax chiar sună interesant. Îmi recomandase cineva cîndva si mie (pastila, nu cartea 😀), dar nici pînă azi n-am luat vreuna. Apoi am avut multe cunoștințe care-o luau cum iau eu paracetamol ș mai vorbeam de ea. Una dintre ele e profesoară și-mi spunea că nu face față fără…
  Deci, clar, e un titlu interesant și în sine, că sună ciudat dacă nu știi ce e, și pentru cunoscători.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.