Nu sunt părtinitoare și, drept urmare, am zis să vă arăt și autorii români contemporani pe care am avut plăcerea să îi citesc până acum, după postarea de La mulți ani dedicată doamnelor scriitoare. Chiar dacă sunt ceva mai puțini la număr față de acestea, este de precizat că acest număr crește în permanență, mai descopăr câte un autor fain și mă bucur de fiecare dată.
Mai trebuie zis și că majoritatea autorilor din colajele de mai jos au în pregătire cărți noi cu care să ne delecteze, unele vor apărea chiar în curând.
Am ales tot câte o carte, chiar dacă am citit mai multe, de la unii dintre ei, ca să nu aglomerez. Aștept, bineînțeles, și recomandările dumneavoastră! Ce autori români preferați, pe care l-ați mai descoperit recent, dacă ați citit ceva scris de unul dintre cei din colajul meu și ce anume, plus orice altceva doriți legat de subiect.
Seară faină, spor la citit!
❤




O, dar sunt destule titluri şi interesante! De Xanax am tot zis că o vreau şi tot n-am ajuns încă la ea.
LikeLiked by 1 person
Xanax este o carte controversata, dar mie una mi-a placut. 🙂 Chiar sunt curioasa ce impresii o sa ai despre ea. Ma bucur ca iti plac titlurile, acestea sunt doar o parte, fiindca m-am limitat la o singura carte de autor, iar la cativa am citit mai multe deja. ❤
LikeLiked by 1 person
Cinste lor 🙂
Da, Xanax chiar sună interesant. Îmi recomandase cineva cîndva si mie (pastila, nu cartea 😀), dar nici pînă azi n-am luat vreuna. Apoi am avut multe cunoștințe care-o luau cum iau eu paracetamol ș mai vorbeam de ea. Una dintre ele e profesoară și-mi spunea că nu face față fără…
Deci, clar, e un titlu interesant și în sine, că sună ciudat dacă nu știi ce e, și pentru cunoscători.
LikeLiked by 1 person
Mie mi-a placut cartea, chiar daca are un limbaj mai colorat (nu sunt neaparat vreo fana a acestui lucru, dar uneori chiar suna natural in context). Cat despre Xanax, am auzit si eu ca e destul de folosit, dar eu personal nu l-am incercat.
LikeLiked by 1 person
Aha, deci în asta consta controversa. Am înțeles și nu pot să mă pronunț 🙂 Nu pe neve (nevăzute, dacă întîmplător ai uitat limbajul copilăriei noastre…), oricît de împotrivă sînt principial 🙂
LikeLiked by 1 person
Cum sa uit? Am eu memoria gaurita, dar unele lucruri chiar nu se uita. 😀 Nu stiu daca numai in asta consta controversa, mie mi s-a parut amuzant si indraznet, am scris despre carte aici: https://www.delicateseliterare.ro/xanax-de-liviu-iancu-editura-trei-recenzie/
LikeLiked by 1 person