Ingrediente:
- 400g tagliatelle;
- 100g sunca presata;
- o conserva ciuperci;
- putin ulei de masline;
- un borcan sau tetra pack suc de rosii;
- un strop de zahar;
- busuioc, oregano sau amestec de ierburi italienesti;
- sare, piper.
Sunca se taie felii subtiri. Se caleste in tigaie impreuna cu ciupercile in putin ulei de masline, apoi se adauga sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cateva minute impreuna cu un strop de zahar, ierburile, sare si piper. Opriti focul. Pastele se fierb conform instructiunilor, se scurg, se amesteca bine cu sosul si se servesc cu parmezan, cascaval ras sau orice fel de branza tare (eu am folosit cheddar). Pofta buna!
Ingredients:
- 400g tagliatelle;
- 100g ham;
- a can of mushrooms;
- some olive oil;
- a jar or tetra pack tomato juice;
- a pinch of sugar;
- basil, oregano or Italian herb mix;
- salt, pepper.
Cut the ham thin. Cook in a pan with the mushrooms in some olive oil, then add the tomato juice. Simmer a few minutes with a pinch of sugar, the herbs, salt and pepper. Remove from heat. Boil the pasta according to instructions, drain them, mix well with the sauce and serve with parmezan or any hard cheese (I used cheddar). Enjoy!
Uite cum încep sa salivez… par destul de ușor de făcut.
LikeLiked by 2 people
Chiar asa si sunt! Foarte bune, le recomand!
LikeLiked by 1 person
Mmm, mulțumesc Ana! Delicioase și ușor de făcut!
LikeLiked by 1 person
Cu drag! Spor la gatit si pofta buna!
LikeLike
Sa stii ca iti fur reteta. Arata tare bine.
LikeLiked by 1 person
Chiar te rog! Spor la gatit si pofta buna! 🙂
LikeLike
Arata super. Oare se pot face și cu altfel de paste? Nu găsesc tagliatele fără gluten.
LikeLiked by 1 person
Da, merge cu orice paste. Eu asa zic. 🙂
LikeLike
Arata super bine. Inca o reteta de incercat 😀
LikeLiked by 1 person
Pofta buna sa ai! 🙂
LikeLiked by 1 person