Maxi-nflorat

basket-beautiful-beauty-160555

Nu mi-am propus să tratez astăzi stilul boho-chic, pentru care intenționez un articol separat, însă elementele alese pentru ținutele propuse aici se pot încadra fără probleme în această zonă.

Rochiile maxi, fluide, adeseori înflorate fac parte din recuzita mea de vară. Creează un look deosebit de feminin, de luminos și degajat. Purtând acest tip de rochii, simți acea vibrație de vacanță sau de seri relaxate, lejere. În plus, sunt și foarte comode, plăcute de purtat pe vremea caldă.

This slideshow requires JavaScript.

La acest tip de rochie merg de minune pălăriile de paie, cu boruri mai lungi sau mai scurte, mai ales pentru ieșirile pe timp de zi. Puteți opta pentru eșarfe petrecute peste sau pe sub pălărie, pentru un look de divă, cu ochelari de soare potriviți formei feței.

Pentru această ținută eu propun încălțări fără toc, așa numitele “flats”. Minionele sau iubitoarele de tocuri pot purta platformă sau sandale cu toc, eu merg pe flats fiindcă astfel percep mai bine acea senzație de liber, de degajat.

This slideshow requires JavaScript.

Vă place acest gen de ținută?

beachrelax

Enjoy summer!

 

Acest articol nu este unul publicitar și are un caracter informativ, ilustrat prin imagini preluate de pe internet cu intentia de a exemplifica.

21 thoughts on “Maxi-nflorat

  1. Frumoase rochitele dar recunosc ca eu port scurt 🙂 . O singura rochie lunga am si aceea cu putin decolteu 😉 😀
    Palarii nu port. Imi place sa le admir la alte lersoane dar cand incerc eu sa port una imi vine sa o iau la fuga 😛

    Liked by 2 people

      • Sunt micuta de statura (1.57 si 50 kg) si imi place ceea ce vad la mine cand port scurt. Poate e liosa de modestie dar , zic eu, ca stiu sa apreciez cat de cat. La rochii lungi imi trebuie tocuri si nu pot purta tot timpul.
        Da, oarecum stilul meu este mai indraznet…..dupa unii 😉 ….dupa mine, ma imbrac cum ma simt eu mai bine. Cred ca pana la urma asta conteaza sa te simti bine in pielea ta, respectand anumite reguli stilistice. Palarii? Probabil ca ai dreptate 🙂

        Liked by 2 people

      • De ce sa fie lipsa de modestie? Iar indraznet nu inseamna ca e ceva de rau. 🙂 Eu ma imbrac uneori extravagant, uneori chiar sobru, alteori un sobru extravagant, daca poti sa-ti inchipui una ca asta. Ai zis bine, sa te simti bine in pielea ta este cel mai important. Minionele sunt fermecatoare, mama mea este miniona.

        Liked by 1 person

  2. Pingback: Pantaloni pentru vară | adropofinspiration

  3. Pingback: Stilul Boho Chic | adropofinspiration

  4. Pingback: Selectii de iunie (2) | adropofinspiration

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.