Pantaloni pentru vară

După articolul anterior, Maxi-nflorat, am realizat că este necesar încă unul, care să pună accentul pe pantaloni, fiindcă nu toate femeile poartă fustă sau rochie.

Deși articolul meu vestimentar preferat de vară este rochia, în mai toate variantele posibile, nu pot să neg că îmi plac și pantalonii și îi port cu mare drag.

Am selectat câteva variante de pantaloni pe care le consider plăcute și purtabile pentru sezonul cald.

Pantalonii palazzo. Sunt acei pantaloni strâmți în zona șoldurilor dar care se lărgesc imediat sub această zona. Aduc o notă de eleganță în orice combinație și pot fi purtați atât cu flats, cât și cu tocuri sau platforme.

This slideshow requires JavaScript.

Pantalonii stil harem, mai cunoscuți la noi sub denumirea de șalvari. Sunt pantaloni foarte comozi, din materiale fluide, strânși pe picior în partea de jos. Potriviți pentru orice moment al zilei, merg de minune cu papuci, cu sau fără toc.

This slideshow requires JavaScript.

Pantaloni țigaretă sau cu talie înaltă. Pentru un look office, încercați acești pantaloni în varianta deschisă la culoare (alb, nude, pasteluri) cu o cămașă cu mâneci scurte. Pentru un look mai degajat, combinați cu un top lejer.

Pantaloni tip culottes. Aceștia sunt pantaloni trei sferturi, în general largi, o bună variantă pentru zi de a înlocui pantalonii palazzo, prezentați mai sus. Iată două modele frumoase, unul cu un print intens, iar celălalt foarte feminin, roz cu volane.

Să nu uităm pantalonii sport. Aici intră toate tipurile de colanți și leggings, care vin intr-o paletă foarte largă, pentru toate gusturile: uni, imprimați cu cele mai variate modele, lungi sau scurți, sunt indispensabili în orice garderobă. Fie că mergeți la sală, faceți alergări sau dați o tură prin supermarket după cumpărături, acești pantaloni vă dau o stare de confort.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru că e vară, să nu uităm pantalonii scurți. Aici gusturile diferă mult, în funcție și de vârstă sau silueta purtătoarei, de la modelele cele mai decupate și îndrăznețe până la modele cuminți, până la genunchi. Iată mai jos câteva variante simpatice, din denim sau nu.

Bineînțeles că mai sunt multe alte tipuri de pantaloni, acestea sunt ceea ce propun eu pentru moment, întrucât nu doresc să plictisesc.

Care tip de pantaloni de vară este preferatul vostru?

Acest articol nu este unul publicitar și are un caracter informativ, ilustrat prin imagini preluate de pe internet cu intenția de a exemplifica.

23 thoughts on “Pantaloni pentru vară

  1. Pingback: Second hand sau stil reinventat | adropofinspiration

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.