Unde plecăm atunci când plecăm – Narcisa Cîrligeanu

Va reamintesc impresiile de lectura de acum un an, legate de acest roman si va recomand din nou sa il aveti in vedere, daca nu l-ati citit deja intre timp.

adropofinspiration

sursa: arhiva personala

Destine, povești de viață, frânturi de univers… Luminițe sclipind pe marea veșniciei, surprinse într-o clipă de inspirație de poeți, aduse la lumină în paginile cărților de romancieri. Trecut și viitor, istorie, tradiții, dragoste și renunțare, uneori prinse laolaltă și așezate într-o carte de un om talentat și sensibil.

Unde plecăm atunci când plecăm este romanul de debut al Narcisei Cîrligeanu, plin de la un capăt la altul de sentiment, clădit trainic și elegant în același timp, combinând frumusetea atemporală a spiritului românesc cu savoarea capitalelor europene, atunci când în fundal mai simțim șoptind brazii taigalei siberiene și legăturile create pe viață, ba chiar între vieți.

Natalia, eroina romanului este o tânără doctoriță cu chip angelic. Rămasă orfană de tată de timpuriu, cu o mamă care nu și-a revenit niciodată pe deplin, a fost crescută de bunica Smaranda, o femeie cu un trecut plin de…

View original post 546 more words

7 thoughts on “Unde plecăm atunci când plecăm – Narcisa Cîrligeanu

  1. Pingback: Cercul. Un sfârșit cât un început – Narcisa Cîrligeanu | adropofinspiration

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.